Sunday, May 14, 2017

Salam Perkenalan


Cik yan nak cerita macam mana boleh terjebak dengan perniagaan shaklee

awalnya memang cik yan tahu shaklee ni makanan tambahan. cik yan sangat anti supplement pada mula

ditambah dengan cerita macam2 mengenai supplement

lepas habis degree, ramai jugak kawan2 cik yan yang berbisness dengan shaklee

ok..dalam minda dah set..ooo..shaklee pun bole bisness rupanya

tapi cik yan belum lagi terjebak sebab cik yan tak suka la nak jual benda yang cik yan tak cuba

makin lama... diri makin mengembang... cik yan start nak cari support group gitu sebenarnya

start nak makan supplement bila dah berusia ni.. bertambah kembang.. kesihatan pun tak berapa memberangsangkan. ditambah pula bila tengok mama abah pun asik tak sihat

ada timbul kesedaran gitu.. start scroll facebook cari orang yang jual shaklee..

time tu cik yan cuma fikir.. nak cari orang yang nak layan cik yan membeli

akhirnye jumpa la upline cik yan sekarang tu.. dia orang ketiga yang cik yan mesej... dia layan sembang bukan main ko.. ape je dia jawap

siap aturkan ikut bajet bajet cik yan.. cik yan daftar terus..

lepas tu..cik yan tak meniaga terus walaupun dia dah add dalam coaching group

lepas sebulan mama abah semua makan.. banyak juga improvement

dari situ cik yan start sharing dekat facebook.. n start bisness ni

sekarang cik yan dah ade team cik yan sendiri

Sirius Star Empire (SSE)

kita dalam susur galur team RYG

team yang paling cepat naik...  bermaksud cik yan dah dalam team yang kuat

InshaAllah.. dah dijalan yang betul.. tinggal follow je..

anyone yang nak join team cik yan

whatsapp je kita sembang

0176226733

love,
Cik Yan


0 comments:

 

Copyright © 2013 Reserved to Cahaya Sirius

Edited by Cik Amal