Saturday, August 17, 2013

"Segmen saya nak ! saya nak


CLICK BANNER UNTUK JOIN

TAG
ezatyanuar.blogspot.com
hanya-miliknya.blogspot.com
nuqis-ismail.blogspot.com




Giveaway Raya by AnemZahar and Friends


Due date: 23 JULAI 2013 - 22 OGOS 2013

BISMILLAHIRAHMANIRAHIM


MINI GIVEAWAY BY FARHAN KEREWX




TEKAN BANNER!

Syarat-syarat:
  1. Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia sahaja.
  2. Follow Blog Farhan Kerewx, follow twitter Farhan Kerewx & like fanpage Farhan Kerewx
  3. Wajib follow blog, like fanpage dan follow twitter semua sponsor. (Rujuk senarai sponsor)
  4. Buat entry bertajuk "Mini Giveaway by Farhan Kerewx" dan jangan lupa backlink.
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste ke ruangan HTML dan publish entry.
  6. Tinggalkan URL entry anda diruangan komen sahaja. (Cbox tidak terima)
Senarai sponsor:
  

Follow Twitter Sponsor:



Klik Iklan Sponsor:



Senarai Hadiah:

  • Keychain Korea x1
  • Necklace Owl x1
  • Shawl x2
  • Keychain x1
  • Long Necklace x1
  • Keychain Felt x1
  • Bloglist x5
  • Twitter Background x5
  • Header x2
  • Top up rm5x2
  • Top up rm5x1
  • Top up rm10x3
  • Top up rm5x2
  • Top up rm5x4
  • Top up(celcom/maxis) x1
Info Tambahan: Pemenang berdasarkan Top Refferal(Hadiah: Long Necklace & Voucher wayang zalora) dan daripada bantuan Pak cik Random.org.(Max: >100 peserta utk tamatkan GA)
TAMAT: 18 OGOS 2013/ JAM 11:59 PM.




"GIVEAWAY WELCOME TO MY BLOG by AWLA MUKHLISAH BEAUTY SHOP "



SYARAT-SYARAT WAJIB tetapi sangat SIMPLE :

1. - Warganegara Malaysia yang mempunyai alamat tetap di Malaysia.

2. - Mempunyai Blog sendiri


3. - Wajib Follow blog Awla (kalau dah follow tu teruskan follow Awla ya :)

4.     - Wajib LIKE Page " Awla Mukhlisah Beauty Shop "

5.     - Wajib Follow twitter Awla bagi yang ada Twitter : " https://twitter.com/AwlaMukhlisah "

6.     - Copy banner kat atas dan letakkan dalam entri.

7.     - Buat Entri bertajuk "GIVEAWAY  WELCOME TO MY BLOG BY AWLA MUKHLISAH BEAUTY SHOP "

8.     - Letakkan link entri segmen di ruangan komen di entri GIVEAWAY ini sahaja. 'pastikan WORD VERIFICATION takde ye'


ANTARA HADIAH LUMAYAN UNTUK PARA PEMENANG ! 

  yang paling HOT.. "


# Pemenang akan dipilih melalui perkhimatan RANDOM.ORG 

melalui Awla Mukhlisah Beauty Shop sendiri :)


P/S : Kalau nak dapatkan hadiah yang lumayan ini, kena rajin2 la share ya.
 In Sha Allah akan ada peluang nanti ! ;)
 All The Best ya ! :)



Regards Luv,
Awla Mukhlisah Beauty Shop :)

"Saya nak duit raya Cik Misya!!!"


CLICK BANNER UNTUK JOIN

TAG
ezatyanuar.blogspot.com
chocollyheart.blogspot.com
blogcontestgiveaway.blogspot.com

kalau nak cerita pasal duit raya ni...rasanye mcm dah tua sangat la nk ingt..
tpi masa kecik2 memg boleh dapat banyak la...dekat RM500 tu pernah dapat la..
maklum je la...dua2 belah mama abah ramai adik beradik...
tak termasuk kawan2 mama dengan abah lagi...

yang paling best skrg dah tua la kn..24 tahun still boleh dapat duit raya..hehe..
cuma tak sebanyak dulu la...dapat sikit je la..RM70 je tahun ni..
bersyukur la kn..dapat gak duit raya..hehe...


Giveaway Topup Syawal by Munirah Rahman



CLICK BANNER UNTUK JOIN... Kaos Purple


1st simple Giveaway By Mrs.Luhan And Aishah


CLICK BANNER UNTUK JOIN Kaos Purple

 

Segmen JalanJalan Syawal


CLICK BANNER

Segmen berjalan 14 Ogos 2013 - 31 Ogos 2013 6 ptg 

"SIMPLE GIVEAWAY BY AYZA & HIDAYAH"


KLIK BANNER!

Senarai Sponsor :

Senarai Hadiah :
  • Bookmark felt by Hidayah x1
  • Cover photo by Ayza
  • Edit full simple denim template blog x 1 by Nuranis Amar
  • Top Up RM 5 ( for maxis only ) x 1 Nuranis Amar
  • Poster diri sendiri by Haidah Hassan x 3 
  • Pashmina by Aina Hanani x 2
JOM JOIN SEKARANG! ^^v

Edisi Raya : Eira Syazira & Azad Jazmin berhari raya







comel nya baby girl dia... Amarra Sofea Rose...bersempena mengambil pangkal nama ibu Azad dan ibu mertuanya 

sumber

Edisi Raya : ISTIMEWA RAYA KELUARGA FASHA SANDHA DAN JEJAI


Fasha Sandha. Seperti yang kita maklum, Fasha sudah tentu gembira dengan kehadiran orang baru dalam keluarga mereka. Kelahiran Rayfal dilihat memberi keceriaan kepada Fasha Sandha dan suaminya, Jejai

Gambar Raya Fasha Sandha 1

Gambar Raya Fasha Sandha 2 Gambar Raya Fasha Sandha 3

Gambar Raya Fasha Sandha 4


sumber

Jurugambar Ustaz Dol Meninggal Dunia


SHAH ALAM - Seorang bakal pengantin wanita berusia 26 tahun terbunuh dalam satu kemalangan di persimpangan lampu isyarat Jalan Montfort, Seksyen 13 di sini petang semalam.

Dalam kejadian yang berlaku pada jam 4.30 petang itu, Nadia Syazwani Zahari sedang memandu dari Batu Tiga ke arah TTDI Jaya dengan Perodua Kancil ketika keretanya itu dirempuh sebuah kereta Audi A4.

Mangsa mengalami kecederaan yang serius dan meninggal dunia di tempat kejadian manakala pemandu lain melarikan diri tanpa kecederaan.

Tunangnya, Shafiq Khairy Mohd Shariff, 26, bergegas ke tempat kejadian selepas menerima panggilan yang memaklumkan kepadanya tentang kemalangan tersebut.

"Nadia bekerja sebagai seorang jurugambar sambilan dan sedang di dalam perjalanan untuk mengambil gambar di Bukit Jelutong.

"Pelanggannya memberitahu saya mengenai kemalangan itu selepas dia gagal muncul untuk mengambil gambar," katanya ketika ditemui di tempat kejadian.

Pasangan ini berkenalan sejak dua tahun lalu ketika menuntut di Universiti Selangor (Unisel) dan mengikat tali pertunangan pada Ogos tahun lepas.

"Kami sepatutnya akan berkahwin pada Oktober ini," katanya.

Kakak ipar mangsa Hanis Shafinaz, 34, berkata, Nadia adalah satu-satunya anak perempuan dalam empat adik-beradik dan juga merupakan anak bongsu. Beliau juga pernah menjadi Official Photographer untuk majlis resepsi perkahwinan Ustaz Don dan Husna.

"Nadia baru sahaja menamatkan pengajian dalam bidang grafik dan akan menghadiri majlis graduasi," katanya di tempat kejadian.


Terkejut dengan berita ni...arwah merupakan senior kepada kawan aku dekat unisel dulu...al-fatihah

sumber dari sahabat yang mengenali arwah..page yang arwah buat Jom Solat 
usaha arwah untuk kita semua... :)

 

Copyright © 2013 Reserved to Cahaya Sirius

Edited by Cik Amal