Saturday, July 27, 2013

Jom Beli Perabot Secara Online Di Delima Home

Pening kepala mana nak cari kedai perabot ? Rumah jauh dari bandar ? Tiada kendaraan nak pergi window2 shopping kedai perabot ? Panas ? Penat ? Malas ?

Semua masalah ni boleh diatas dengan Delima Home . Dimana pelbagai jenis keperluan rumah di jual...seronoknya... dah la sekarang ni duduk pn rumah kosong je...teringin lak nak cari katil sebiji...hehe....

harga ? Janji risau.... harga berpatutan... agak2 dengan musim raya sekarang ni ?
macam seronok la nk berbelanja kan... decorate rumah cantik2... semuanya ada...dari luar rumah sampai la dalam rumah...



sekali signup je..korang dah dapat voucher RM10..  tapi kan macam sikit je la..harap Delima Home boleh naik kan...macam diskaun ke... mungkin lebih menyeronokkan..hehe...


delivery lakk....



FREE tapi area klang valley je...berharap sangat Delima Home buat untuk seluruh Malaysia mungkin lebih meluas la prospek pelanggan nanti....Kaos Licca


sempena menyambut aidilfitri tahun ni Delima Home ada buat sale..



apa lagi!!! jom shopping di  Delima Home... follow facebook DelimaHome untuk lebih info !!!


Sirius Malay : Ramadhan Yang Hilang Episode 13

sinopsis ramadah yang hilang Sinopsis Ramadan Yang Hilang
DOWNLOAD HERE

Sirius Malay : Ramadhan Yang Hilang Episode 12

sinopsis ramadah yang hilang Sinopsis Ramadan Yang Hilang
DOWNLOAD HERE

Sirius Malay : Ramadhan Yang Hilang Episode11

sinopsis ramadah yang hilang Sinopsis Ramadan Yang Hilang
DOWNLOAD HERE

Friday, July 26, 2013

Segmen Kad Raya by DiyanaHani




 

 Segmen Kad Raya by DiyanaHani berlangsung selama seminggu iaitu bermula pada 20/7/2013 sehingga 27/7/2013.Segmen ini  diadakan untuk memberi penghargaan kepada penyokong-penyokong blog ini bersempena dengan hari raya aidilfitri yang akan tiba tidak lama lagi. 


KLIK BANNER DAH JOIN 



Segmen Simple Giler By Anis


KLIK BANNER

Tarikh : 25.07.2013 - 24.08.2013

Segmen simple giler dianjurkan oleh www.anisforeveralone.com dan disponsor oleh LS DESIGN , Atie Atiqah , Nasha Ridzuan , Najihah , Norhaziqah , Chocolate AM & The great Little Summer


Segmen ni simple je , Hanya follow , Like , Share & Menang hadiah menarik . 
Jom join :)

28 Hadiah menanti korang !!

Thursday, July 25, 2013

George Alexander Louis,Prince of Cambridge


Royal baby introduced by Kate Middleton,Prince William in London


sumber


Monday, July 22, 2013

Teman Wanita Diperkosa Bergilir-gilir oleh Teman Lelaki Sendiri & 3 Rakan Lain


rogol-gilir
hiasan

Ampang – Tindakan seorang remaja perempuan mengikut teman lelakinya konon mahu menghilangkan tekanan berakhir tragedi apabila dirogol lelaki terbabit serta tiga lagi rakannya.

Sumber itu berkata, kejadian berlaku pada 15 Julai lalu selepas mangsa dibawa keluar kekasihnya sebelum dibawa pulang ke rumah lelaki terbabit.
“Pada mulanya, lelaki itu mendakwa menghuni rumah berkenaan bersama kakak angkatnya dan mangsa akan tinggal bersama wanita berkenaan menyebabkan mangsa bersetuju.
“Apabila tiba di rumah itu jam 9 pagi, mangsa mendapati rumah berkenaan turut dihuni tiga lelaki lain. Selepas berbual dengan wanita yang didakwa kakak angkat kekasihnya, mangsa dipelawa masuk ke sebuah bilik untuk berehat,” katanya.

Katanya, ketika berada dalam bilik itu, teman lelaki mangsa masuk lalu memperkosanya beberapa kali sebelum menghalau mangsa keluar dari bilik berkenaan.
“Mangsa kemudian diarahkan masuk ke sebuah bilik lain dan di bilik itu, mangsa sekali lagi diperkosa bergilir-gilir oleh tiga rakan kekasihnya,” katanya. -Metro

sumber

 

Copyright © 2013 Reserved to Cahaya Sirius

Edited by Cik Amal