Friday, June 7, 2013

Amar Asyraf & Arna Salleh Sah Bergelar Suami Isteri


#02 Amar Asyraf Sah Bergelar Suami Arna Salleh Dengan Sekali Lafaz - ROTIKAYA

#00 Amar Asyraf Sah Bergelar Suami Arna Salleh Dengan Sekali Lafaz - ROTIKAYA

Amar Asyraf yang terkenal melalui lakonannya menerusi Setia Hujung Nyawa kini sudah sah bergelar suami kepada Arna Salleh dengan sekali lafaz di rumah pegantin perempuan di Bidor, Perak.

Mas Kahwin bernilai RM1,111 dan wang hantaran sebanyak RM13,000 kepada pihak perempuan bersama 7 dulang hantaran berbalas 9.

"Untuk majlis ini saya dan Arna memang tidak mengundang rakan media atas alasan privasi. Bagaimanapun saya tetap akan mengundang rakan media untuk majlis bersanding di Melaka pada 17 Ogos nanti"


sumber

Segmen Menang Hadiah by Aimi



click banner


Sirius Malay : MasterChef Selebriti 2 Episode 28



Sesi Penyingkiran Selepas Sajian Luar..
Kumpulan biru (Syura) kalah dengan perbezaan 4 mata..

Che Ta / Cellina / Syura / Kat


Download HERE

Tonton ONLINE

MiniHoli Giveaway By Ain Mfna


Assalamualaikum ! 
MiniHoli Giveaway By Ain Mfna 

Support By : 

Wednesday, June 5, 2013

Kaspersky Murah Antivirus Giveaway by Kaspersky Murah


click banner

Cara nak join pun senang je. Kami hanya mencari seorang pemenang dalam giveaway ni. Sesiapa yang berjaya dalam giveaway ini akan menerima hadiah 1 set Kaspersky Antivirus 1Year 1PC activation key. Wah, beruntung sapa yang menang kan, dapat perlindungan antivirus percuma selama setahun..Kelas gitu..hehe. KM  tak nak bagi syarat yang susah-susah. Syarat yang KM bagi memang senang sangat ni. Rugi kalau malas nak join tau..hehe..Semoga berjaya.



Tarikh tamat penyertaan adalah 17 JUN 2013














SIMPLE GA ALVAS-87



click banner


Sirius Malay : MasterChef Selebriti 2 Episode 27



Sajian Luar


DOWNLOAD HERE
TONTON ONLINE

Topup Giveaway 48jam by Chenta



click banner


Sirius Malay : MasterChef Selebriti 2 Episode 26




MasterChef Selebriti 2 Episode 26
Pusingan Penyingkiran

Tema : 4 Kaedah Memasak Telur

*Telur Separuh Masak
*Telur Mata Kerbau
*Omelate
*Poach Egg

DOWNLOAD HERE
TONTON ONLINE

Tersingkir : Lydia

Tutorial : Jom Daftar AssignJobs





Selepas Sign up anda terus akan dapat $2
Cashout Minimum $30






"The Towel Cake Giveaway by ekmalyana"



click banner

tag : http://shamimiejohari.blogspot.com


1st GIVEAWAY Qiela Azman


"1st GiveAway Qiela Azman"

Click banner untuk join


Terima Kasih kepada :


Mini GiveAway By Khairunnisa



click banner

 

Copyright © 2013 Reserved to Cahaya Sirius

Edited by Cik Amal