Monday, August 19, 2013

"GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA"





Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini



Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013



 Good Luck semua ^.^













suka sangat kat teddy bear..kalau dapat satu ni mest lagi best...
memg tk disia2kan pnye la..
peneman tido tiap hari..!

suka sangat..sampai sanggup amik gambar sebab tak  mampu nk beli sendiri..
mahal sangat...


comelkan kucing ni...ada sekor je last dekat jusco masa tu..
tapi mahal sangat sbb sedap sangat..huhu...


p/s masa ni dah lewat....so tak ramai org..sbb tu boleh curi2 amik gambar...kalau tidak...confirm kena halau...hehe


31 comments:

DIARI FARISHA said...

Terima kasih kerana sudi join Ga saya.,.Teruskan sharing Ga ini kepada rakan2 blogger yang lain utk peluang memenangi teddy bear terbesar :)

Eira Aikawa said...

Good Luck..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

DIARI FARISHA said...

Dah baca ke entry terbaru Farisha?? Tentang cara-cara memenangi GA ini??? Meh baca sini -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/08/tips-menang-ga-saya-nak-teddy-bear-by.html

Starniea_Ahaaw said...

Salam perkenalan dan good luck...

Jemput join GA saya jgak....

http://angguk2.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-july-dec.html

Nadia Farhana Ismail said...

haii dari GA sama jom singgah blog yaya :D
http://yayaonly.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

alieff said...

Salam singgah dari blog GA Diari Farisha.
Nice one. Good luck ya tuan blog!

Jemput singgah blog alieff:
MY DOODLE STORY | Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

Ummimanje said...

Salam perkenalan dari KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)

http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

DIARI FARISHA said...

Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi….Sila like dan share gambar sponsor terkini..Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

ain. said...

goodluck :) dari segmen yg sama

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Syhera Rosdan said...

Singgah dan bw sini. Dari segmen yang sama :D Semoga berjaya ;)
http://storybegininmyworld.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Dianaa said...

dari GA yang sama. good luck! ^^
Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

N-fiq :D said...

Terbang mendarat di sini :) Dari segmen yg sama ^^ Good Luck !! http://superpapaya.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammuaalikum siggah sini dari giveaway yang sama :) Goodluck ^^
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Btw jom join GA ni jugak hadiah tersangat gempak :)
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/half-year-giveaway-by-nafaa.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin_1.html

Miss Anonymous said...

Singgah sini, dari segmen yang sama.

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Kalau tak keberatan, jemput join Giveaway ini sekali yea.

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

Artiqa Horvejkul { IKA } said...

good luck. dtg dr G.A yg sama. jemput singgah blog. done follow u. follow me back ? http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Solehah Shamsuddin said...

Saya bw sini dari :

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

&

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

sya isya said...

Good luck yaw kak! Dr GA yg sme http://bdxbjubiru.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nice entry dear..gud luck!!

dr GA yg sama
http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Mirah Graphic said...

dari ga yg sma. gud luck http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

AkmaFaizal said...

Good Luck..akak dtg jengah sini dari ga yg sama :)
http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Iman Feeqry said...

http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Blogwalking here and plis bw back !!!

farra anuar said...

Hi dear . kita singgah sini . hihi :)

http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nisa Shahrien said...

nisa singgah follow sini!!!
good luck!!!

http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

wada :) said...

dari GA yang sama :)

http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha_31.html

Cahaya syurGa said...

dari GA yg sama singgah sini. done follow.. jmput singh sini ea

http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Kasih Lestari said...

Datang Blogwalking

Jom Join GA mencari 100 Pemenang: September Giveaway By Kasihlestariabadi

Wanie Seuk said...

hye peserta ke-12.... saya peserta ke 79.. jom lawat blog saya http://wanieseuk.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Cik Nieda Norainida said...

singgah dari segmen yg sama..

http://www.sigadismerah.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

syafawatIkmal said...

Hye.. Dtg mjengah & follow awk dari segmen yang sama.. Jom bw + follow blog saya pulak yew =)

http://syafawatikmal.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Good Luck yew ;-)

farra anuar said...

Hi . Goodluck untuk esok taw :)

http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Aisha Fauzi said...

Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^

 

Copyright © 2013 Reserved to Cahaya Sirius

Edited by Cik Amal