Monday, May 20, 2013

Sirus Lyrics : Cinta Satu Penantian


lagu ni ada seorang kawan yang tidak dikenali kenalkan..
katanya dia yang tulis lirik tu..

apa2 pun lagi ni nyanyian Harry Kalifah sebagai vocal guest 
band :Suara Kampung..

tak pernah jugak dgr nama band ni..tapi..ske la dgr lagu..
maklum la..kita ni dengar lagu dekat radio je..
itupunkalau bukak radio..
kalau tak..memg tak tau la apa2 pasal lagu ni..
nak dengar lagu ni..
click sini  >>
 https://soundcloud.com/neoz-suharman/suara-kampung-harry-khalifah

dah dengar..komen dekat sini ek..

sumber ( Fan Page Suara Kampung )

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

x pernah dengar lagi lagu ni.... tapi lirik cam best jer...

nurulazieyan said...

best kn...music dia pun best... :)

 

Copyright © 2013 Reserved to Cahaya Sirius

Edited by Cik Amal